SISTEME PROFESIONALE DE SECURITATE

Detectori exterior

Home Componente Kit-uri Servicii Reparatii Magazin Distribuitori Documentatie Contact Harta Site-ului

 

            

 

 

Inapoi

 

 

 

 

 

D&D

PIR DIGITAL DUBLU DE EXTERIOR CU IMUNITATE LA DETECTIA ANIMALELOR MICI PANA LA 25 Kg

 

 

D&D este un PIR dublu cu elemente QUAD cu lentile si electronica optimizate pentru reducerea alarmelor false si imunitate la animale mici pana la 25 Kg.

Este montat in carcasa de exterior izolata cu garnituri la apa si imunizata la conditiile obisnuite de exterior. Procesorul intern analizeaza semnalele date de cele doua detectoare si decide daca semnalul este real sau fals. Astfel se poate elimina detectia falsa a animalelor mici, insectelor, pasarilor etc.

Se livreaza cu lentila cu deschidere mare si detectie la 18 m. Dispune de compensare automata de temperatura, impuls cu latime ajustabila si reglaj de sensibilitate in functie de conditiile de mediu.

 

 

 

 

DDT-85

PIR DIGITAL DUBLU DE EXTERIOR ECRANAT LA PERTURBATII ELECTRICE SI ELECTROSTATICE SI IMUNITATE LA DETECTIA ANIMALELOR MICI PANA LA 40 Kg

 

 

DDT-85 este un PIR cu sistem optic dublu. Este protejat la mascare prin tehnologia Digital Shield Algorithm, un sistem bazat pe microunde. Are posibilitatea de a fi calibrat si de la distanta, prin comenzi date de centrala de alarma.

Este montat in carcasa de exterior izolata cu garnituri la apa si imunizata la conditiile obisnuite de exterior. Partea electronica este ecranata cu metal. Procesorul intern analizeaza semnalele date de cele doua detectoare si decide daca semnalul este real sau fals. Astfel se poate elimina detectia falsa a animalelor mici, insectelor, pasarilor etc. Imunitatea acestui detector poate ajunge la 40 Kg.

Se livreaza cu lentila cu deschidere de 90 grade. Dispune de compensare automata de temperatura, impuls cu latime ajustabila si reglaj de sensibilitate in functie de conditiile de mediu.

 

 

 

FAST GUARD

DETECTIE DE EXTERIOR PRIN RUPEREA UNUI FIR EXTREM DE SUBTIRE

 

 

 

Fast Guard este un sistem de detectie a intrarii prin efractie de exterior bazat pe un fir extrem de subtire, montat in jurul perimetrului supravegheat. In detector sunt inclusi 2km de fir. La ruperea acestui fir practic invizibil apare semnalul de efractie.

Este montat in carcasa de exterior izolata cu garnituri la apa si imunizata la conditiile obisnuite de exterior. Legatura cu centrala se face wireless, echipamentul avand un emitator si baterie cu Li incluse. Este compatibil cu toate echipamentele radio Crow.

 

 

 

Home Componente Kit-uri Servicii Reparatii Magazin Distribuitori Documentatie Contact Harta Site-ului

Site creat de: Videovox Group
Copyright 2009 Videovox Group
Optimizat pentru 1280/1024
Acces webmail
Site modificat in: 27-04-2009