SISTEME PROFESIONALE DE SECURITATE

Despre noi

Home Componente Kit-uri Servicii Reparatii Magazin Distribuitori Documentatie Contact Harta Site-ului

 

            

 

 

Inapoi

 

 

 

Profilul Companiei

Videovox Group este un grup de companii private formate din specialisti care isi propune furnizarea de echipamente si servicii de inalta calitate.


Domeniul de Activitate al Grupului

Domeniul de activitate al grupului acopera sfera sistemelor simple, domestice, pana la sisteme complexe din gama interfonie, videointerfonie, telefonie, sisteme de alarmare si supraveghere, automatizari porti, usi garaje, bariere, lasere simple si de inalta performanta, etc.

Ca un domeniu nou de activitate se poate mentiona supravegherea cu camere speciale ascunse, folosite pentru flagrant delict sau alte asemenea aplicatii.


Scurt Istoric

Societatea Videovox Systems S.R.L., parte a grupului Videovox, a fost infiintata in 1993 ca societate comerciala cu raspundere limitata in baza legii 31/1991. Aceasta a fost fondata de un inginer electronist, avand ca obiect de activitate importul, proiectarea, productia, distributia si service-ul pentru echipamente electronice. Incepind cu anul 1997, firma a trecut la importul si distributia de sisteme de interfonie, videointerfonie, automatizari de porti, usi, bariere si sisteme de televiziune cu circuit inchis ELVOX  - Italia. In anii urmatori s-au adaugat grupului firmele Videovox Impex, raspunzatoare cu importul de echipamente si Videovox Security, firma care comercializeaza produsele catre distribuitori.

In calitate de importator direct, grupul Videovox intretine excelente relatii de colaborare cu firme de prestigiu din ITALIA, GERMANIA, AUSTRIA, TAIWAN si POLONIA. Astfel, grupul Videovox este distribuitor exclusiv pentru ROMANIA al firmei ELVOX din Italia, care ofera echipamentele de inalta performanta mai sus mentionate.

Grupul Videovox este totodata distribuitor direct al produselor CIA si FBT din Italia pentru sisteme de televiziune cu circuit inchis, alarme, control acces si sonorizare 100 volti profesionala, al firmelor EVERFOCUS si CPCAM (AVTECH) din Taiwan pentru sisteme de televiziune cu circuit inchis, precum si al firmei BURG WACHTER din Germania pentru zavoare electronice. O clasa aparte a produselor comercializate de noi o reprezinta camerele de retea produse de cea mai mare companie in domeniu, AXIS, din Suedia. De la compania israeliano-poloneza VIDICON provin sisteme de televiziune cu circuit inchis si control acces iar de la renumita firma Israeliana CROW sunt aduse sistemele de alarma.

Din anul 2000, grupul Videovox a inceput si activitatea de montaj al echipamentelor cu echipe proprii.

De asemenea, grupul Videovox are ca obiectiv important activitatea de proiectare, instalare si service de sisteme complexe si foarte complexe de interfonie, videointerfonie, supraveghere si alarmare pentru obiective de interes special, avand deja o experienta relevanta in domeniu.


 

Home Componente Kit-uri Servicii Reparatii Magazin Distribuitori Documentatie Contact Harta Site-ului

Site creat de: Videovox Group
Copyright 2009 Videovox Group
Optimizat pentru 1280/1024
Acces webmail
Site modificat in: 27-04-2009