SISTEME PROFESIONALE DE SECURITATE

Acces GSM

Home Componente Kit-uri Servicii Reparatii Magazin Distribuitori Documentatie Contact Harta Site-ului

 

            

 

 

Inapoi

 

 

 

 

SISTEM DE CONTROL ACCES GSM PENTRU PORTI AUTOMATE

 

Un sistem nou in gama echipamentelor de control acces il reprezinta deschiderea portilor cu ajutorul unui telefon mobil. Echipamentul este fabricat in Israel de catre cunoscuta firma de securitate CROW.

 

Initial conceput pentru deschiderea portilor automate pentru accesul autoturismelor, sistemul isi gaseste aplicatii in cele mai diverse domenii in care este nevoie de un control al accesului sigur si fiabil.

 

Echipamentul contine un modul GSM in care se introduce o cartela a oricarui provider. In momentul in care numarul de telefon al acestei cartele este apelat de catre un utilizator inregistrat in prealabil in baza de date a sistemului, acesta valideaza accesul, comandand deschiderea portii fara sa raspunda apelului.

 

Programarea se face dintr-un calculator conectat cu unitatea centrala a sistemului. Posibilitatile sunt practic nelimitate, existand posibilitatea programarii orare a accesului utilizatorilor cu numere acceptate de sistem, programarea numarului de accese permise unui utilizator si multe alte optiuni tipice echipamentelor de control acces.

 

Logarea acceselor este completa, cu mentionarea numarului de telefon si a orei exacte la care s-a produs evenimentul.

 

Sistemele sunt eficiente din punct de vedere al costurilor mai ales in conditiile existentei unui numar mare de utilizatori, prin lipsa cartelelor de orice fel, fiind necesar numai telefonul mobil propriu al respectivului utilizator.

 

Documentatia sistemului si modul de programare se gaseste in sectiunea "Documentatie"

 

 

 

 

 

O alta varianta de control acces prin GSM este posibila folosind apelatorul GSM produs de CIA in Italia. Acesta poate, ca si in precedenta versiune, sa dea o comanda doar la primirea si recunoasterea unui numar de telefon, fara sa raspunda la apel.

Programarea sistemului se face prin tastatura proprie, avand posibilitatea de a programa pana la 16 numere care vor deschide poarta.

Alimentarea de 12V se face din circuitele interne ale automatizarii portii.

Deasemenea documentatia sistemului si modul de programare se gaseste in sectiunea "Documentatie"

 

 

 

Home Componente Kit-uri Servicii Reparatii Magazin Distribuitori Documentatie Contact Harta Site-ului

Site creat de: Videovox Group
Copyright 2009 Videovox Group
Optimizat pentru 1280/1024
Acces webmail
Site modificat in: 27-04-2009