SISTEME PROFESIONALE DE SECURITATE

Stand-alone

Home Componente Kit-uri Servicii Reparatii Magazin Distribuitori Documentatie Contact Harta Site-ului

 

            

 

 

Inapoi

 

 

 

 

SISTEM DE CONTROL ACCES STAND-ALONE

 

 

Sistemele de control acces furnizate de Videovox pentru interfoanele si videointerfoanele ELVOX reprezinta varianta cea mai sigura a acestor sisteme, neimplicand nici un fel de contact intre cititor si cheia electronica (sisteme de proximitate). Avantajele sunt evidente datorita comoditatii in utilizare si fiabilitatii exceptionale comparativ cu toate celelalte variante (cartela optica etc).

 

Sistemele sunt fabricate in Italia de catre CIA sau de catre Elvox si implementate intr-un modul 8011 Galileo sau intr-un spatiu de buton liber de la orice alta varianta de panou de intrare.

 

Varianta cu tag-uri de proximitate este produsa de catre CIA. TAG-urile sunt de dimensiuni reduse si pot fi purtate ca breloc pentru chei. Se pot inregistra in sistem oricate brelocuri.

 

Cartelele de proximitate sunt inregistrate intr-un controller stand-alone produs de Elvox. Acestea au avantajul ca pot fi personalizate si purtate in portmoneu ca un credit card.

 

Alt avantaj major al acestor sisteme il reprezinta pretul redus al  cititorului si controllerului. In schimb aceste sisteme nu asigura decat posibilitatea accesului in incinta in conditiile existentei brelocului sau cartelei la purtator, orice legatura cu un calculator pentru monitorizarea si controlul intrarii si iesirii fiind exclusa.

 

Programarea tuturor acestor echipamente se face usor, prin actionarea unei taste de memorare prezenta pe controller. Asftel instalarea si punerea in functiune se pot face foarte usor, chiar de catre cei care sunt mai putin familiarizati cu sistemele computerizate.

      

 

     

 

 

SISTEM DE CONTROL ACCES GSM

 

Un sistem nou in gama echipamentelor de control acces il reprezinta deschiderea portilor cu ajutorul unui telefon mobil. Echipamentul este fabricat in Israel de catre cunoscuta firma de securitate CROW.

 

Initial conceput pentru deschiderea portilor automate pentru accesul autoturismelor, sistemul isi gaseste aplicatii in cele mai diverse domenii in care este nevoie de un control al accesului sigur si fiabil.

 

Echipamentul contine un modul GSM in care se introduce o cartela a oricarui provider. In momentul in care numarul de telefon al acestei cartele este apelat de catre un utilizator inregistrat in prealabil in baza de date a sistemului, acesta valideaza accesul, comandand deschiderea portii fara sa raspunda apelului.

 

Programarea se face dintr-un calculator conectat cu unitatea centrala a sistemului. Posibilitatile sunt practic nelimitate, existand posibilitatea programarii orare a accesului utilizatorilor cu numere acceptate de sistem, programarea numarului de accese permise unui utilizator si multe alte optiuni tipice echipamentelor de control acces.

 

Logarea acceselor este completa, cu mentionarea numarului de telefon si a orei exacte la care s-a produs evenimentul.

 

Sistemele sunt eficiente din punct de vedere al costurilor mai ales in conditiile existentei unui numar mare de utilizatori, prin lipsa cartelelor de orice fel, fiind necesar numai telefonul mobil propriu al respectivului utilizator.

 

Documentatia sistemului si modul de programare se gaseste in sectiunea "Documentatie"

 

 

 

 

Home Componente Kit-uri Servicii Reparatii Magazin Distribuitori Documentatie Contact Harta Site-ului

Site creat de: Videovox Group
Copyright 2009 Videovox Group
Optimizat pentru 1280/1024
Acces webmail
Site modificat in: 27-04-2009