SISTEME PROFESIONALE DE SECURITATE

Hands-Free Ingropat

Home Componente Kit-uri Servicii Reparatii Magazin Distribuitori Documentatie Contact Harta Site-ului

 

            

 

 

Inapoi

 

 

 

Monitoare Hands-free ingropate

Sistemele video Handsfree sunt concepute pentru a fi folosite fara clasicul receptor, functiile audio fiind preluate de un microfon si un difuzor montate in monitor. Sistemele sunt full duplex, fara nici un buton de comutare a functiilor de ascultare si vorbire, cum se pot gasi la majoritatea produselor de acest tip.

Microfonia este redusa la minimum datorita unor circuite speciale electronice care urmaresc constant nivelul de semnal. Tot pentru reducerea microfoniei, microfonul din panoul de intrare este montat cu ajutorul unui sistem special conceput in acest sens. Din acest motiv nu pot fi folosite decat panouri de intrare din seria Galileo.

 

Exista varianta standard a acestor monitoare, fara intercomunicatie si cu ecran LCD care se poate roti in jurul axei orizontale, sau modelul cu intercomunicatie si ecran LCD fix. Acesta din urma are 6 butoane pentru apelul altor monitoare si realizarea intercomunicatiei, butoane care prin programarea din calculator pot obtine si alte functii ca de exemplu actionarea unui zavor suplimentar. Oricum toate variantele au posibilitatea de a schimba volumul si melodia de apel, de a varia luminozitatea ecranului, de a opri soneria cu indicarea optica a acestei functii. Deschiderea unui zavor, aprinderea luminii pe scara si autoactivarea pentru a vedea cine este afara chiar daca nu s-a primit un apel sunt tot functii standard ale acestor monitoare. Deasemenea toate tastele pot fi realocate altor functii cu ajutorul soft-ului de calculator aferent.

Monitoarele se monteaza ingropat, numai o rama subtire ramanand vizibila. Ecranul LCD se poate roti in jurul axei orizontale. Pot fi montate cu ajutorul unei doze speciale pentru perete normal sau beton, sau folosind sistemul de prindere dedicat pentru rigips.

Evident numai varianta TFT color este disponibila.

   

 

Home Componente Kit-uri Servicii Reparatii Magazin Distribuitori Documentatie Contact Harta Site-ului

Site creat de: Videovox Group
Copyright 2009 Videovox Group
Optimizat pentru 1280/1024
Acces webmail
Site modificat in: 27-04-2009