SISTEME PROFESIONALE DE SECURITATE

Surse alimentare

Home Componente Kit-uri Servicii Reparatii Magazin Distribuitori Documentatie Contact Harta Site-ului

 

            

 

 

Inapoi

 

 

 

            In cadrul surselor de alimentare pentru interfoane intalnim o varietate larga de modele. De la simplele transformatoare pana la cele mai sofisticate componente, gasim sisteme moderne de protectie la suprasarcina si scurtcircuit cu PTC. Sistemul modular tip DIN asigura o montare comoda si aspectuoasa in tablouri de sigurante.

            Cele mai folosite tipuri de transformatoare sunt M832 si 832/030. Acestea sunt folosite in special in kit-uri, dar si in sisteme complexe ca surse suplimentare sau la unele variante de sisteme cu 1+1 fire.

            Sursele complexe sunt reprezentate de modelul 831 pentru sisteme cu sonerie mecanica, modelul 931 pentru “Sound-System” si modelul 6837 pentru variante pe 1+1 fire. Receptoarele intercomunicante fara panou extern folosesc sursa 936.

Sursele pentru sistemele digitale au incluse filtre specifice si se in general furnizeaza o tensiune stabilizata de 12Vcc. Sistemele "2 wires" au ca sursa principala art. 6922 iar ca sursa suplimentara art. 6923. Varianta "Digibus" are multiple surse, separate pe  variante audio si video.