SISTEME PROFESIONALE DE SECURITATE

Interfoane Digitale

Home Componente Kit-uri Servicii Reparatii Magazin Distribuitori Documentatie Contact Harta Site-ului

 

            

 

 

Inapoi

 

 

 

Sistemele digitale de la ELVOX sunt caracterizate de o mare fiabilitate si diversitate de functii. Se folosesc in general in locurile unde numarul de abonati este suficient de mare pentru ca numarul de fire si de butoane pe panoul de intrare sa devina o problema.

Controlul acestor versiuni de interfoane sau videointerfoane este facut cu microprocesoare. Exista in panoul de intrare un circuit care face repartizarea apelurilor, iar la destinatie alt sistem de indentificare digitala a acestora. Toate functiile panourilor pot fi personalizate cu ajutorul unui soft proprietar Elvox. Exista de asemenea coduri programabile pentru deschiderea usii de intrare fara cheie.

Panourile pot fi din seriile Galileo, Galileo-Security sau Patavium. In general sistemul de apel este reprezentat de o tastatura numerica pe care se formeaza numarul abonatului. Acesta este prezentat pe un afisaj clasic cu patru sau opt cifre. La variantele mai sofisticate afisajul este alfanumeric, iar panoul are memorie de pana la 1000 de nume care sunt afisate ca o agenda telefonica. Deasemenea exista si varianta cu butoane independente fiecare abonat.

 

PANOU INTERFON PATAVIUM

CU TASTATURA SI AGENDA

 

PANOU VIDEOINTERFON GALILEO

CU TASTATURA SI AGENDA

Receptoarele fac parte in general din seria 8870 sau Petrarca, putand avea inclus decodorul digital pentru apel. La cele care nu contin decodorul digital, se foloseste un modul special de decodare la fiecare patru apartamente.

Monitoarele pot face parte din oricare serie, mai putin varianta Giotto 6500. Exista modele digitale din seriile hands-free (6601 ingropat, 6701 aparent, 660C de birou), din seria Petrarca sau seria Giotto aparent. Toate aceste monitoare au functii configurabile din calculator.

Sistemele digitale se impart in doua variante principale: Digibus si Elvox 2 Wires. Amandoua sunt variante complexe, care suporta orice fel de configuratii si la care magistrala principala este de patru respectiv doua fire. Se pot interconecta si cu sisteme video sau de telefonie, deasemenea avand posibilitatea de a conecta si o centrala de portar.

CENTRALA PORTAR DIGITALA