SISTEME PROFESIONALE DE SECURITATE

Intercom si Paging

Home Componente Kit-uri Servicii Reparatii Magazin Distribuitori Documentatie Contact Harta Site-ului

 

            

 

 

Inapoi

 

 

 

Sistemele de intercomunicatie Elvox sunt concepute pentru conversatii interne, in conditiile in care nu exista panouri exterioare. Caracteristica lor  principala este siguranta in exploatare.

Exista sisteme variate, incepand cu un master care poate apela mai multe submastere, mergand pana la sisteme la care apelul se poate face de la oricare statie catre oricare statie.

O alta caracteristica a acestor interfoane de interior este posibilitatea cuplarii unui amplificator specializat si a unor difuzoare de putere pentru apel. Amplificatorul are o tensiune de iesire standard de 100V si o putere de 50W. Acest sistem cu linie de inalta impedanta se foloseste in sistemele de sonorizare profesionale si are avantajul ca poate trimite semnalul la distante mari fara atenuarea semnificativa datorata cablului de legatura. In acest fel echipamentul devine practic imun la lungimea si diametrul liniei de transmisie.

Difuzoarele folosite pentru acest tip de amplificator pot fi de la o simpla caseta aplicata pe perete, continuand cu palnii de mare randament pentru interior si terminand cu difuzoare de putere pentru exterior. Toate aceste difuzoare au in interior un transformator care face adaptarea de la linia de 100V la impedanta difuzorului. Deasemenea exista si variante de difuzoare cu posibilitatea de a raspunde la apel.