SISTEME PROFESIONALE DE SECURITATE

Motoare Glisante

Home Componente Kit-uri Servicii Reparatii Magazin Distribuitori Documentatie Contact Harta Site-ului

 

            

 

 

Inapoi

 

 

 

 

Motoarele pentru porti glisante se livreaza in incinte inchise si izolate de agentii atmosferici. Cutiile se inchid cu chei speciale care permit si deblocarea manuala a motorului pentru service. In aceste cutii se afla motorul propriu-zis cu functionare la 12Vcc impreuna cu reductorul aferent, blocul de alimentare de la retea, circuitul electronic controlat de microprocessor cu receptorul radio, precum si spatiul destinat acumulatorului de 12V 7A care se poate monta optional. Circuitul de incarcare a acumulatorului este de asemenea prezent.

Exista doua variante constructive: pentru porti de pana la 600Kg si pentru porti de pana la 1000Kg. Diferenta intre modele consta in factorul de demultiplicare folosit in reductor. Ambele modele au puterea de 40W si turatia initiala a motorului de 1300 rpm. Viteza portii este de 10m/min pentru motoarele de 600Kg si de 7,5m/min pentru motoarele de 1000Kg.

Elementul de actionare a portii este o cremaliera montata rigid pe aceasta. Cremaliera este construita dintr-un material special brevetat de ELVOX, care asigura o exceptionala rezistenta in timp si o functionare extrem de silentioasa. Se livreaza in sectiuni de 1m lungime.

 

Home Componente Kit-uri Servicii Reparatii Magazin Distribuitori Documentatie Contact Harta Site-ului

Site creat de: Videovox Group
Copyright 2009 Videovox Group
Optimizat pentru 1280/1024
Acces webmail
Site modificat in: 27-04-2009