SISTEME PROFESIONALE DE SECURITATE

Telecomenzi si chei

Home Componente Kit-uri Servicii Reparatii Magazin Distribuitori Documentatie Contact Harta Site-ului

 

            

 

 

Inapoi

 

 

 

 

Telecomenzile au dimensiuni reduse pentru distanta de actionare pentru care au fost proiectate. Functioneaza in banda de 433MHz sau 868MHz si se alimenteaza cu o baterie de 12V. Sunt fabricate doua modele clasice: cu doua canale (butoane) sau cu patru canale. Varianta cu doua canale se foloseste in special pentru sistemele clasice de porti automate, iar cea cu patru canale poate functiona impreuna cu un receptor specializat pentru functii auxiliare.

 

Varianta profesionala a acestor echipamente de telecomanda este reprezentata de sistemul complet de receptor cu telecomenzi tip ECR. Securitatea este data de codul saritor, iar facilitatile sistemului de catre microprocesorul in jurul caruia este construit.

Receptorul se programeaza cu acelasi programator cu care se pot modifica setarile la placile electronice ale motoarelor, respectiv 950B. Suporta pana la 400 utilizatori si iesirile pot fi configurate independent cu timpi de actionare de pana la 100 minute, fiind ideal pentru controlul mai multor actionari de porti si a iluminatului perimetral.

 

In unele cazuri poate fi oportuna deschiderea portii cu o cheie. Exista optiunea montarii unui modul pentru deschiderea portii cu cheie mecanica
Pentru cei mai pretentiosi, care doresc un sistem de securitate mai avansat, in locul cheii mecanice se poate folosi o cheie digitala, o cartela, sau un tag de proximitate. Datorita specificului aplicatiei, cititorul de proximitate trebuie sa fie din gama "long-range", cu raza de actiune de pana la 10m.

Aceste echipamente se preteaza la implementarea unui sistem de control acces, eventual conectat la computer.

 

               MaxiProx  5375

 

 

     

 

Daca nu vreti sa purtati la dumneavoastra nici un fel de cheie, tag sau cartela, optiunea unui sistem cu cod ramane cea mai buna.

 

Home Componente Kit-uri Servicii Reparatii Magazin Distribuitori Documentatie Contact Harta Site-ului

Site creat de: Videovox Group
Copyright 2009 Videovox Group
Optimizat pentru 1280/1024
Acces webmail
Site modificat in: 27-04-2009