SISTEME PROFESIONALE DE SECURITATE

Motoare Batante

Home Componente Kit-uri Servicii Reparatii Magazin Distribuitori Documentatie Contact Harta Site-ului

 

            

 

 

Inapoi

 

 

 

 

Motoarele pentru porti batante se impart in trei categorii principale: motoare aparente drepte, motoare aparente articulate si motoare ingropate.

Motoarele aparente drepte sunt formate din motorul propriu-zis cu o turatie de 1100 rpm, o tensiune de alimentare in impulsuri de 12Vcc si o putere de 30W. Se fabrica in doua variante: pentru porti pana la 2,5m cu un timp de deschidere de 10s la 900 si pentru porti pana la 3,5m cu un timp de deschidere de 7,5s. Tot in cadrul motorului se gaseste si reductorul, diferit pentru cele doua variante. Pentru controlul prin microprocesor, exista un sensor optic de pozitie incorporat. Sistemul de deblocare manuala este acoperit de un capac protector la intemperii si este inchis cu o cheie speciala. Din fabrica sunt furnizate cu sistemul de prindere aferent.

               

Motoarele aparente articulate sunt formate din motorul propriu-zis cu o turatie de 1100 rpm, o tensiune de alimentare in impulsuri de 12Vcc si o putere de 40W. Se poate folosi in doua variante: pentru porti pana la 1,8m si 400Kg si pentru porti pana la 3m si 300Kg. Tot in cadrul motorului se gaseste si reductorul. Pentru controlul prin microprocesor, exista un sensor optic de pozitie incrporat. Sistemul de deblocare manuala este acoperit de un capac protector la intemperii si este inchis cu o cheie speciala. Din fabrica sunt furnizate cu sistemul de prindere afferent si bratele articulate necesare.  

Motoarele ingropate sunt cele mai elegante sisteme de deschidere a portilor. Sunt foarte discrete iar functionarea este silentioasa si ireprosabila. Sunt formate din motorul propriu-zis cu o turatie de 1000 rpm, o tensiune de alimentare in impulsuri de 12Vcc si o putere de 30W. Se fabrica in doua variante: pentru porti pana la 300Kg si pentru porti pana la 400Kg. Tot in cadrul motorului se gaseste si reductorul, diferit pentru cele doua variante. Pentru controlul prin microprocesor, exista un sensor optic de pozitie incorporat. Sistemul de deblocare manuala se monteaza deasupra motorului si este inchis cu o cheie speciala. Sistemul de prindere aferent este reprezentat de o cutie speciala care se ingroapa in beton si care necesita un furtun de scurgere la canalizare.

 

 

Home Componente Kit-uri Servicii Reparatii Magazin Distribuitori Documentatie Contact Harta Site-ului

Site creat de: Videovox Group
Copyright 2009 Videovox Group
Optimizat pentru 1280/1024
Acces webmail
Site modificat in: 27-04-2009