SISTEME PROFESIONALE DE SECURITATE

Centrale Comanda

Home Componente Kit-uri Servicii Reparatii Magazin Distribuitori Documentatie Contact Harta Site-ului

 

            

 

 

Inapoi

 

 

Centralele de comanda ELVOX sunt montate in cutii speciale ermetice, protejate la intemperii. Sunt incuiate cu o cheie speciala, cu acelasi profil ca si cheia de deblocare manuala a motoarelor. Se pot monta aparent pe perete cu suportul furnizat, sau se pot ingropa, ramanand in exterior doar buza cutiei. Unele variante au montate butoane pentru deschiderea si inchiderea portii.

La portile automate glisante, centrala de comanda este inclusa in carcasa sistemului mecanic de actionare, rezultand un sistem compact si usor de instalat.

In interior se gasesc placa electronica de comanda controlata cu microprocesor, circuitul de alimentare din reteaua de 220Vcc si locasul special pentru acumulatorul de back-up.

Pentru portile glisante exista o multitudine de setari pentru utilizatorii pretentiosi, care sunt accesibile printr-un programator dedicat sau printr-un calculator interconectat la sistem.

Placa electronica se fabrica in doua variante: pentru un motor si pentru doua motoare. Tot aici exista circuitul de incarcare a acumulatorului, receptorul radio (la unele modele), precum si elementele de setare a functiilor portii.

 

Home Componente Kit-uri Servicii Reparatii Magazin Distribuitori Documentatie Contact Harta Site-ului

Site creat de: Videovox Group
Copyright 2009 Videovox Group
Optimizat pentru 1280/1024
Acces webmail
Site modificat in: 27-04-2009