SISTEME PROFESIONALE DE SECURITATE

Antene si Lampi

Home Componente Kit-uri Servicii Reparatii Magazin Distribuitori Documentatie Contact Harta Site-ului

 

            

 

 

Inapoi

 

 

 

 

Antenele pentru sisteme de automatizari sunt concepute sa receptioneze de la distanta mare semnalele date de telecomenzi. Frecventa de operare a acestora este standard de 433MHz iar mai nou, de 868 MHz. Modelele noi de antene au incorporat si modulul de receptie, pentru a se evita trimiterea semnalului de RF pe distanta mare pana la centrala.

Atasata de antena este montata lampa de semnalizare a starii sistemului. Aceasta are rolul de a indica actiunea pe care o executa poarta in acel moment prin iluminare continua sau intermitenta. In functie de programare, poate fi folosita si la iluminarea zonei din jurul ei un timp stabilit dupa inchiderea portii, pentru a facilita accesul in imobil.

Montarea lampii cu antena se poate face pe gard sau alt suport orizontal, sau cu adaptor direct pe perete.

 

Pentru anumite sisteme, antenele pot fi montate si fara lampa. Este o varianta ceruta de cei care nu vor sa faca sistemul de inchidere automata a portilor foarte vizibil. De asemenea aceste antene se folosesc la unele motoare de usi de garaj, care au deja montata lampa pe motor.

Montarea antenei se poate face pe gard sau alt suport orizontal, sau cu adaptor direct pe perete, la fel ca antena combinata cu lampa.

 

 

Home Componente Kit-uri Servicii Reparatii Magazin Distribuitori Documentatie Contact Harta Site-ului

Site creat de: Videovox Group
Copyright 2009 Videovox Group
Optimizat pentru 1280/1024
Acces webmail
Site modificat in: 27-04-2009